Appelsap

Van onze minder mooie appels maken we lekker appelsap. We kiezen hiervoor een goede mengeling van verschillende rassen, waardoor het sap een lekker friszoete smaak heeft. Het verovert alle kinderbuikjes!

Er wordt niets toegevoegd aan dit sap, het is puur appelsap.  Dankzij de vacuüm verpakking blijft het sap ongeopend ongeveer twee jaar goed voor gebruik. Na het openen blijft het minimum  8 weken goed voor gebruik.

Steelse Appelcider – samenwerking met Brouwerij Hoppug

Sinds 2019 hebben we samen met Brouwerij Hoppug een lekkere cider ontwikkeld. Een van de brouwers kwam als kleine jongen geregeld naar onze winkel om appels te kopen. Hij moest niet lang nadenken met wie hij kon samenwerken om deze cider te maken.

Voor de cider zijn enkel natuurlijke producten gebruikt:  puur appelsap, hop en een wijn-gist. De smaak is lekker zacht, friszurig, citrus en een fijne sprankeling.  Je drinkt hem best heerlijk koud.

Meer info op: https://hoppug.be

Je kan hem kopen via verschillende drankenhandels in de buurt, op onze markten en via https://hoppug.be/winkel

Geschenkmanden

Voor een speciale gelegenheid maken wij met veel plezier een mooie geschenkmand. Deze mand bevat een selectie van onze producten. We bespreken altijd het budget en welke producten er in de mand komen.
Dit kan enkel op bestelling via mail.

Seizoensproducten

Wij proberen steeds kraakverse producten van topkwaliteit in onze winkel te leggen. Hiervoor werken we ook samen met enkele lokale landbouwers die hetzelfde nastreven. Wij bieden daarom ook andere seizoensgebonden producten aan:

  • Aardappelen
  • Aardbeien
  • Asperges
  • Grondwitloof
  • Kersen
  • Tomaten